Пречистете тялото от токсините с тази билка

Сок от целина и полски хвощ пречиства тялото от натрупаните токсини

Ежедневният прием на прясно приготвен сок от целина и полски хвощ е гаранция за скорошно пречистване на тялото от всички вредни вещества, които са се задържали в него след протичането на основните жизнени процеси.

Хвощ е идеална билка за пречистване!

От край време целината се смята за доказан „изчистител”. Ако всеки ден преди трите основни хранения се приема само по една чаена лъжичка сок от целина, се смята, че тялото ще изхвърли постепенно токсините и отпадъците. Това ще подпомогне и работата на бъбреците, ще намали възпалението на органите на отделителната система.

Ако към сокът от целина се добави и полски хвощ, народните лечители са категорични, че това неколкократно ще повиши ефективността на процеса на пречистване на тялото.

Силните дезинтоксикационни свойства на билката я правят предпочитан избор от хора, които страдат от различни форми на отравяния, като тя има както лечебен, така и профилактичен ефект.

Приемана ежедневно в малки дози, билката гарантира, че тялото няма да се „замърси”, тъй като своевременно изхвърляни ще бъдат всички вредни вещества.

За самото приготвяне на това естествено очистително средство са необходими две супени лъжици билка, които се кипват в 250 милилитра вода. Достатъчно е да се приемат по две супени лъжици от билката по четири пъти на ден преди хранене за поне три седмици.

бутон за споделяне

Подобни публикации за още четене:
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *