Ето как билките лекуват ПСОРИАЗИС!

Псориазисът е кожно заболяване, което се изразява в бърз растеж на кожни клетки

Псориазисът е доста често срещано, за щастие, незаразно кожно заболяване, което се изразява в бърз растеж на кожните клетки. Измененията по кожата имат характерна локализация. Появяват се по лактите, коленете, кръстът и окосмената част на главата. Едва през последните години стана ясно, че промените на кожата и ставите, които дълго време бяха смятани за единствените прояви на болестта, всъшност са съпроводени  и с промени в металобизма на мазнинните.

Оттървете се от тази доста досадна болест!

Псориазисът е болест, която се среща навсякъде по света. Засяга както всички раси, така и двата пола. Въпреки че заболяването се наблюдава при хора на всякаква възраст – от бебета до възрастни, обикновено диагнозата се поставя между 20- и 30-ата година от живота на пациента.

Билка.инфо ви предлага следната доказала своята ефективност билкова рецепта, с чиято помощ ще се оттървете от тази доста досадна болест.

Начин на приготвяне и употреба – прави се билкова смес от равни части очанка и лайка. 2 препълнени чаени лъжички от тази смес се заливат с 250 мл вряща вода за попарване. След това се охлажда до 40 градуса и се прецежда. Потапя се марля за компрес върху кожата с корички. С малко ленено парцалче, също така напоено със запарката, се отстраняват коричките и се облекчава зачервената кожа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *