Ето с какво може да излекувате разширените вени

Разширените вени са здравословен проблем, който изисква сериозно обгрижване

За лечение на разширените вени от десетилетия се използва бял дъб. Той се среща най-вече в Англия. Дървото е пренесено и в Северна Америка от преселниците. Може да се открие в някои от източните щати на Големия брат.

“Демир
Тази билка лекува разширените вени

Тази билка лекува разширените вени

В началото от него са се правили само мебели, но коренните жители на Америка – индианците – бързо разбрали, че от жълъдите става прекрасна храна.

В кората на белия дъб има много танини. Тя се явява основен източник на тялото на така важния витамин В12 и минерали от рода на калций, желязо и цинк. Към ползите от употребата на кора от бял дъб може да прибавим и това че помага и диария и болки в далака. Ако имате язва, кората от белия дъб ще се погрижи за комфорта на вашия корем.

Чайят от бял дъб е кръвоспиращо средство. При приема на настойка от кората се предотвратява кървенето на стомаха, белите дробове и ректума. Освен това този чай ще помогне и в случаите, в които е налице повръщане на кръв. Настойката от кората се щита за едно от идеалните средства за лечение на разширени вени.

Тук трябва да споменем, че ако се правят промивки с чай от кора на бял дъб, жените биха могли да се предпазят от инфекции на половите органи, като си правят вагинални промивки поне два пъти в месеца или веднъж седмично. Заедно с комфорта на половите органи, белият дъб ще се погрижи и за хемароидите, ако жената има такива. Чаят от кора на бял дъб помага и при кървене от носа, както и ако имате неприятности с пикочния мехур. Външно кората от дъб се прилага при различни обриви, ужилвания, ухапвания от змии, изгаряния и рани.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Ето с какво може да излекувате разширените вени

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *