Лекувайте разширени вени с билки

Основният здравословен проблем, който води до появата на разширени вени, е повишеното кръвно налягане в кръвоносните съдове.

В резултат от него настъпват увреди на клапите на вените и застой на кръвта, водещи до появата на възли или до познатите като варикозни вени.

“Демир

Нито една вена в човешкото тяло не е застрахована от появата на въпросното състояние, въпреки че в най-голям брой от случаите става дума за появата на варикозни вени на краката.

Въпреки че традиционната медицина предлага различни пътища за лечението на този проблем, в голяма част от случаите те са неефективни или резултатът от тях е временен. Именно поради това мнозина, които страдат от разширени вени, продължават да се доверяват на познатите билкови рецепти за справяне с проблема.

Основният ефект на билките, които се препоръчват за лечение на разширени вени, е стягащият. Едновременно с това, те трябва да имат и противовъзпалително свойство, независимо дали става дума за външна употреба или за прием на въпросната билка.

Билкарите препоръчват за повишение на тонуса на вените и за намаляване на съпътстващото проблема неразположение да се обливат обхванатите от него зони с едно от изброените средства: хамамелис – дестилиран екстракт; приготвена от 4 капки тинктура от невен и 1 супена лъжица хамалелис (дестилиран) смес; отвара от черен оман, която предварително е охладена. Същият ефект има и отварата от невен.

За стимулиране на кръвообръщението добре е да се приема ежедневно гинко билоба. (Текстът продължава и след долния анонс.)

Както се убеждавате от горната публикация, едни класически билки за разширени вени набират популярност в България. Вече стотици хора с такива проблеми са успели да си ги разрешат с тях. Проследете линка от по-предишното изречение, за да прочетете един такъв отзив, и оставете коментар по-долу в публикацията, за това как вие или ваши познати се справяте с разширените вени.

Ето кои билки се препоръчват при разширени вени!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *