Масажно масло от билки помага при разширени вени

Билковата смес ще облекчи болката и ще изглеждате добре

Основните причини за появата на разширените вени са продължителното стоене в изправено или седнало неподвижно положение (мускулните движения на краката подпомагат изтласкането на венозната кръв нагоре), затлъстяване, бременност, принадлежност към женския пол, наследственост и др.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Масло от билки помага при разширени вени

Наред с това до появата на разширени вени, води и повишеното кръвно налягане в кръвоносните съдове. В резултат от него настъпват увреди на клапите на вените и застой на кръвта, водещи до появата на възли или до познатите като варикозни вени. Нито една вена в човешкото тяло не е застрахована от появата на въпросното състояние, въпреки че в най-голям брой от случаите става дума за появата на варикозни вени на краката. Самите венозни съдове изглеждат уголемени и изпъкнали. В по-напредналите случаи се появяват отоци по глезените, сърбеж и възпаление на кожата над вените, схващане на краката през нощта, червеникаво-кафяво оцветяване на кожата по подбедриците,а в крайните стадии – екземи и язви, които могат да предизвикат кръвоизливи.

Тонизиращо и успокояващо масажно масло за разширени вени:

начин на приготвяне –прибавяме 3 капки масло от кипарис, 2 капки масло от сандалово дърво и 1 капка масло от мента към 5 чаени лъжички масло от сладък бадем или лосион от календула. Сутрин и вечер повдигайте крака и втривайте сместа по хода на вените с масажни движения от долу на горе.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *