Орехът помага при РАХИТ! Вижте как!

Рахитичното дете може да бъде напълно излекувано с тези билкови рецепти

Рахитът е често заболяване в детска възраст. Това е болест на бързия растеж, поради което се среща при бебетата и малките деца до 3-годишна възраст. Това може да доведе до деформация на костите, тъй като са прекалено слаби. Обикновено най-засегнати от болестта са краката, които се изкривяват, така че допрени един до друг образуват буквата „О“ или „Х“.

Демир бозан билки за бъбреци

Рахитичното дете може да бъде напълно излекувано!

Първите симптоми на рахит се появяват още в третия месец след раждането. При вземането на навременни мерки, обаче, рахитичното дете може да бъде напълно излекувано.

Много майки няма да се замислят за рахита преди да чуят диагнозата от лекар. За тези от вас, които искат да са просто подготвени или вече са чули неприятната новина, Билка.инфо ви предлага следните изпитани билкови рецепти, доказали своята ефективност.

Начин на приготвяне и употреба – 1 супена лъжица нарязани листа от орех се запарва в 200 мл вода. Кисне докато поизстине, прецежда се и се пие 3 – 4 пъти дневно. Отделно се правят бани – 100 г листа от орех се заливат с 1 л вряла вода.

Начин на приготвяне и употреба – Правят се бани всеки ден, като се запарват 2 супени лъжици сух риган или няколко стръкчета пресен в 2 литра вода. Похлупва се, докато поизстине, и в тази вода се къпе детето.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *