УНИКАЛНО! Излекувайте ревматизма САМО с ВОДА! ВИЖТЕ КАК!

Воадата е основният двигател в лечението на всякакви болести

Ставният ревматизъм е заболяване, което засяга хората – между 10- и 40-годишна възраст. Първият ревматичен пристъп започва най-често 1-2 седмици след прекарана остра инфекция на горните дихателни пътища. Температурата се покачва, налице е отпадналост, главоболие, ставни болки. Засягат се предимно големите стави на долните и горните крайници и много рядко на китката и пръстите.

“Демир

Воадата е основният двигател в лечението на всякакви болести!

В началото на лечението на ревматизъм в ставите се правят парни вани на главата с последващи силни умивания, а след това парни бани за краката. След това болният прави кратко обвиване и долно поливане, като всеки ден процедурите се повтарят. Всяка нощ се прави пълно умиване. Лечението се прилага в продължение на 3 седмици.

През четвъртата и петата седмица се правят по две половин вани и по една парна вана за главата и краката. През шестата седмица – по две топли вани и по едно горно и долно поливане, после всеки месец по една топла вана без редуване.

Може да се приложи и друга рецепта – в продължение на шест дни всекидневно по две горни поливания и две поливания на коленете, веднъж в седмицата обвиване, всеки ден по два пъти ходене из вода, а също така и умиване на краката до прасците от 1 до 3 минути. Всекидневно поливане на гърба и ходене по росна трева.

След шестия ден следва поливане на горните части на тялото и коленете, редуване с половин вана по една минута.

 

Из „Лечебната сила на водата”

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *