САМО за РОДИТЕЛИ! Подсилете имунитета на детето си с билки!

Важно е подислването на имунната система на децата да започне още в първите години на живота им

Ако детенцето ви е било кърмено поне 8-9 месеца, би трябвало да нямате проблеми с имунитета поне до 2-годишна възраст. Но с бързото приближаване на зимния период е добре да подготвим най-милите ни за предстоящият студ и обикновенните вирусни инфекции.

Вирусни и инфекциозни заболявания? Те са само спомен!

Детският организъм е податлив на редица заболявания, които могат да предизвикат редица усложнения при слаб имунитет. Необходимо е да се подсили имунната система на детето, за да може тя да се справя с различните вирусни и инфекциозни заболявания.

Подсилването на имунната система е от първостепенно значение за ефективното й функциониране. Особено при децата. Защото за разлика от защитните сили на зрелия организъм, тези на децата са неукрепнали и много по-податливи на болестотворни влияния.

Bilka.info ви препоръчва – мед и билки за подсилване на имунната система на детето.

Билков мед, цветен прашец и лимонов концентрат /и трите съставки са лесно достъпни в билковите аптеки/ – три полезни съставки, смесени в съотношение 1:1:1, необходими за правилния растеж и укрепване на имунната система на детето. Приемът на билковата комбинация може да започне от най-ранна детска възраст (след навършване на 1 година на детето). За оптимален ефект се препоръчва поне тримесечен прием, особено през зимния сезон.

САМО за РОДИТЕЛИ! Подсилете имунитета на детето си с билки!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *