САМО за РОДИТЕЛИ! Подсилете имунитета на детето си с билки!

Важно е подислването на имунната система на децата да започне още в първите години на живота им

Ако детенцето ви е било кърмено поне 8-9 месеца, би трябвало да нямате проблеми с имунитета поне до 2-годишна възраст. Но с бързото приближаване на зимния период е добре да подготвим най-милите ни за предстоящият студ и обикновенните вирусни инфекции.

“Фигурин

Вирусни и инфекциозни заболявания? Те са само спомен!

Детският организъм е податлив на редица заболявания, които могат да предизвикат редица усложнения при слаб имунитет. Необходимо е да се подсили имунната система на детето, за да може тя да се справя с различните вирусни и инфекциозни заболявания.

Подсилването на имунната система е от първостепенно значение за ефективното й функциониране. Особено при децата. Защото за разлика от защитните сили на зрелия организъм, тези на децата са неукрепнали и много по-податливи на болестотворни влияния.

Bilka.info ви препоръчва – мед и билки за подсилване на имунната система на детето.

Билков мед, цветен прашец и лимонов концентрат /и трите съставки са лесно достъпни в билковите аптеки/ – три полезни съставки, смесени в съотношение 1:1:1, необходими за правилния растеж и укрепване на имунната система на детето. Приемът на билковата комбинация може да започне от най-ранна детска възраст (след навършване на 1 година на детето). За оптимален ефект се препоръчва поне тримесечен прием, особено през зимния сезон.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *