Само чесън и сол за лечение на хемороиди

Все повече хора търсят ефикасна рецепта за лечение на хемороиди, затова ние ви предлагаме най-добрата, която включва чесън и сол.

Хемороидите са заболяване, което засяга все по-голям процент от населението и много хора се обръщат за помощ към народната медицина, защото тя помага без да вреди на другите органи. Дискомфорта причинен от заболяването е доста голям, защото се изпитва болка при ходенето до тоалетна, която не е никак слаба. Хемороидите могат да бъдат вътрешни и външни. Вътрешните често предизвикват кървене, а външните сърбеж и възпаление.

Демир бозан билки за бъбреци
Лечение на хемороиди с чесън

Лечение на хемороиди с чесън

Появата на хемороиди възлиза от заседнал начин на живот, неправилно хранене и вътрекомерното налягане (честото напъване при запек).

Заболяването стартира, когато вените в долната част на ануса и дебелото черво се разширят. Народната медицина е намерила лек за него, защото то не е от вчера, но преди засегнатите са били много по-малко в сравнение със сега.
Чесън се използва за лечението на много различни заболявания, но и тук той е едно от най-ефикасните средства, защото притежава много полезни вещества и уникални свойсва, с които лекува.

Най-ефикасната рецепта за лечение на хемороиди в домашни условия се приготвя и прилага така: Взимат се и се обелват само 2 скилидки от глава чесън. Те се начукват внимателно, като се гледа сока им да не изтече, защото точно той ни е нужен. Счуканите скилидки се прецеждат добре през марля в малък съд и към него се добавя кафяна лъжичка готварска сол.

Готовата смес се прибира на хладно в хладилника за 3 часа преди употреба. След изваждането на лечебната смес веднага се намазват всички засегнати участъци от хемороидите. За да може тя да се запечата и действа положително, за да ви излекува отгоре намажете със свинска обезсолена мас.

Лечението се прилага всяка вечер преди да си легнете да спите до напълното изчезване на симптомите, които предизвиква заболяването.

Тази рецепта не се препоръчва за лечение на хемороиди, които кървят, може да доведе до странични ефекти, които не са благоприятни.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Само чесън и сол за лечение на хемороиди

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *