Доказано! Мъже, свалете задръжките с чили!

Чилито е шампион в енергодаващото действие – пълноценен сексуален живот

В лечението с подправки трябва да се използва по възможност оригинален чили пипер, а не „менте“. Вкусът на тази подправка е извънредно лют. Ако поемете по-големи количества, без да сте свикнали, можете направо да си прогорите стомаха и червата.

“Демир

Чили помага за пълноценен сексуален живот

По отношение на енергодаващото действие чилито е най-силната подправка. Действието му е близо до границата между лечебно действие и вредност – следователно всичко зависи от дозата на подправката. Подправката е подходяща при проблеми, които се отличават с ясно изразена липса или недостиг на положителна енергия, но чили чушлетата действат допълнително и като стимулиращо и тонизиращо средство.

Чилито е шампион в енергодаващото действие, никой не може да го достигне, освен кориандърът и куркумата. От гореказаното произтичат и стимулиращото действие върху храносмилането и облекчаващото действие върху кръвообращението, които упражнява чили пиперът. Той доставя на храносмилането енергия и по този начин облекчава функцията на кръвообращението.

Разбираемо е също и прилагането му като общотонизиращ стимулант. Изненадващо е може би лечебното действие на чили при температура. Индианците от Южна и Средна Америка го използвали такава цел. Това негово действие може да се проумее, ако вземем предвид, че температурата всъщност не е болест, а симптом: тялото се отбранява срещу вредни влияния. Температурата е опит чрез прегряване и свръхголеми количества енергия да бъдат обезвредени болестотворните вируси. В това отношение чили-чушлетата помагат чрез своята енергодаваща сила.

Енергията на чилито е с мъжки аспект и спомага за преодоляване на срамежливостта и задръжките, а това е полезно както за междучовешките контакти, така и (не на последно място) за един пълноценен сексуален живот. Хората вече не смеят да излязат поне веднъж извън кожата си, да се разсмеят на висок глас, да дишат дълбоко или веднъж да се разплачат истински. Ако вие забележите в себе си подобен род сдържаност, страхливост и задръжки, за вас е крайно време да откриете лечебната сила на чили-чушлетата. В страните, където чили е ежедневна подправка, хората имат много по-малко проблеми с чувствата си и в крайна сметка и със своята сексуалност.

Полови смущения, като импотентност, фригидност, но също и страх от докосване и близост или просто страх от другия пол са много разпространени обаче в нашите географски ширини и се смята, че продължават да се разрастват.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *