Натурални продукти свалят кръвна захар

Имате нужда от лекарство за сваляне на кръвна захар?! Забравете за хапчетата и опитайте с една доста лесничка и ефикасна домашна рецепта

Всички знаем за неоспоримия факт, че нивата на кръвната захар се покачват доста, след като се нахраним и поради тази причина е добре да се взимат на гладен стомах. Самите стойности могат да покажат, какво е здравословното състояние на един човек. Това е така, защото техните стойности зависят от правилното функциониране на повечето органи – надбъбречните жлези, панкреаса, нервната система, щитовидната жлеза, вегатативната система и други.

“Демир
Домашен лек за високите нива на кръвна захар

Домашен лек за високите нива на кръвна захар

Какви симптоми се проявяват, когато нивата на кръвната захар са се покачили

1. Бърза умора – организма няма достатъчно енергия, защото количеството на инсулина е малко.

2. Често уриниране, суха уста и постоянна жажда – когато нивата са високи, организма се опитва да я изхвърли чрез честото уриниране. Жаждата е следствие на организма, когато се мъчи да я „изведе“ от кръвта.

3. Вълчи апетит – както казахме тялото е останало без сили и се подава сигнал за глад, за да може да си набави енергия. Гладът е постоянен, но килограмите намалят. , защото захарта не се усвоява правилно.

4. Трудно и бавно зарастване на рани – силите на организма са отслабени и той не може да се справи с инфекциите.

5. Обриви – нарушаването на метаболизма води до обривите.

6. Главоболие – това вече е признак, който подсказва за развитието на диабет.

7. Нарушения в зрението – също е симптом, който трябва да ви наведе на мисълта, че диабета „идва“ или вече е тук.

Важно е да се отбележи, че не е задължително всички неприятни симптоми да са на лице. За всеки индивид те са индивидуални, могат да се проявят в различни комбинации.

Ето и рецептата при високи нива на кръвна захар, която ви предлагаме

Ползва се куркума на прах – само половин чаена лъжичка, която се сипва малка купичка. Добавя се същото количество (1/2 чаена лъжичка) прах от семенцата на сминдуха. Накрая се слага половин чаена лъжичка от индийско цариградско грозде (амла) на прах. Към тези 3 броя подправки, които смесихте сипете 200 милилитра леко топла вода. Разбъркайте ги добре и и илача е готов. Изпивате цялото количество еликсир на веднъж. Задължително се пие преди закуска, когато стомаха е празен.

Всеки иска да постигне трайни резултати, а това може да е вашата рецепта стига да я прилагате 21 поредни дена. Задължително е докато ползвате рецептата за намаляване на високите нива на кръвна захар да следите нейните стойности.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *