Сгъстяване на вежди с универсални методи

Малък процент от хората се интересуват от удачни методи за сгъстяване на вежди, но все пак има и такива, затова днес ще представим рецепти от народната медицина, които могат да им помогнат

Сгъстяване на вежди

Повечето дами се опитват да „намалят” броя на косъмчетата на веждите, да ги оформят внимателно, чрез скубане. Все пак има и такива дами, които желаят веждите им да са по-гъсти. В повечето случаи решенето на този проблем е чрез процедура, чрез която се залепят малки изкуствени косъмчета по веждите. Тя обаче е скъпичка и не е по джоба на всяка дама. Затова днес ние ще ви предложим рецепти от народната медицина, които можете спокойно да ползвате за сгъстяване на вежди у дома. Те влияят на косъма, стимулират растежа и плътността му.

“Демир
Домашни рецепти за сгъстяване на вежди

Домашни рецепти за сгъстяване на вежди

Сгъстяване на вежди с алое

Всички сме чували за лечебните качества на алоето, много дори са ползвали растението за лечението и със сигурност са доволни от крайните резултати. За да направи веждите ви по-плътни и по-гъсти се нуждаете единствено от сока на алоето. С него намазвате вечерта и двете вежди и преспивате така. На сутринта изплаквате веждите си. Прилагате процедурата 2 пъти в седмицата. Приключвате с метода, когато постигнете желаните резултати.

Лимон и зехтин за сгъстяване на вежди

За целта ви трябва само резенче от лимона. Поставяте го в чашка и го заливате със зехтин – 5 супени Лъжици. Похлупвате съда и оставяте илача за 5 дена. Вечерта намазвате двете вежди и на сутринта ги измивате. Използвате илача за сгъстяване на вежди 10 поредни вечери.

Сгъстяване на вежди с жълтък

Жълтъкът е източник на протеини, които помагат за заздравяването и сгъстяването на косъма. Затова е той е едно чудесно средство за красиви и плътни вежди. Счупете едно яйце и отделете неговия жълтък. В него топнете памучно тампонче и нанесете върху веждите, за да изсъхне. Нека стои само 15 минутки и после изплакнете. Ползвайте метода само 1 път в седмицата, докато постигнете желаните резултати.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *