Възстановете сексуалността си с тази билкова рецепта!

Изпитана билкова рецепта възстановява потентността

Потиснати от стреса и нездравословния начин на живот през последните 15 години, много млади мъже са загрижени за сексуалността си. Но повечето български мъже не говорят за сексуалните си проблеми, дори и с партньорите си. Темата за проблемите в леглото за тях e табу.

Изпитана билкова рецепта възстановява потентността

Еректилните дисфункции зачестяват и се очертават като предизвикателство на 21 век.

Намаляването на сексуалното желание може да бъде ранен признак за еректилна дисфункция.

При сексуална стимулация, под действието на парасимпатиковата система настъпва кръвонапълване на съдовете на пениса-кавернозните тела и гъбестото тяло. Настаналата възбуда в половите центрове на хипоталамуса и лимбичната система се предава до гръбначния мозък, а оттам до пениса, където се отделя азотен окис, следва релаксация на гладката мускулатура. В артериите на половия член се намират възглавничките на Ебнер, които при отпускането си позволяват постъпването на кръвта в кавернозните тела. При мъжете с импотентност този нормален механизъм на ерекция е нарушен в резултат на различни органични или психогенни причини.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Предлагаме ви една изпитана билкова рецепта, с която да възстановите сексуалността си.

Начин на приготвяне – свежо откъснати листа и филизи от ливаден дивисил (меча стъпка) се нарязват на ситно, поставят се в шише и се заливат с 38 – 40% ракия. Шишето се оставя да престои на топло най-малко две седмици. От така приготвения екстракт се взимат два пъти дневно по 30 капки разредени с чай от шапиче.

Начин на приготвяне на чай от шапиче – една препълнена ч.л. билка (за една доза) се запарва с чаша вода, и се оставя да престои 1-2 минути и се прецецда. Пият се на глътки по 4 чаши чай дневно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *