Уникална смес за сваляне на кръвна захар

Можете да свалите висока кръвна захар само с една лечебна смес, която трябва да приемате в продължение на месец, която включва бира, хрян и чесън.

Симптомите, които се проявят при наличието на висока кръвна захар са често пренебрегвани, защото тя предизвиква често уриниране, отпадналост, жажда, повишен апетит, главоболие, постепенно намаляване на зрението, често боледуване. Всички тези симптоми подсказват за наличието и, но ние не им обръщаме много внимание, пренебрегваме ги и това води до по-тежки последици за организма. В повечето случаи симптомите на висока кръвна захар не е появяват едновременно, но щом усетите наличието на някои от тях препоръчваме да си направите изследвания, за да може лечението с билкови смеси да е много по-бързо и лесно.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Лесно сваляне на кръвна захар

Лесно сваляне на кръвна захар

Ако надвишавате границата и нивата ви на кръвна захар са високи пригответе най-ефикасната смес и я понижете само за месец. Върнете ли я в границите ще се радвате едно цветущо здраве.

Ето и как точно се прави лечебната смес за снижаване на високите нива на кръвна захар: Измийте добре корен от хрян, който е около 20 сантиметра, не го обелвайте. Обелете 9 скилидки чесън и си пригответе едно стъклено шише бира. Вече добре измитият хрян се нарязва на малки парчета, чесъна също се наситнява и двете съставки се смесват. Изсипете ги в буркан и отгоре ги залейте с бирата (нека той се напълни до горе). Буркана се затваря плътно с капачката и се прибира за престой от 10 дена на тъмно място в дома. Когато извадите сместа, тя трябва да бъде прецедена и преместена в друг стъклен съд.

В самото начало на лечението, през първите 2 дена ще взимате от лечебната течност по 1 чаена лъжичка 2 пъти на ден. После дозата за прием се увеличава, като се приема 3 пъти на ден по 1 супена лъжица. За траен ефект и най-добри резултати приложете наложеното лечение за 30 дена.

Ето как една лечебна смес може да понижи нивата на кръвна захар само за месец. Опитайте няма да съжалявате от положителния ефект, а и вече няма да пиете лекарства.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *