Ето коя билка стимулира растежа на гърдите

Сминдух е билка, която често е наричана магическа

Сминдух е билка, която се радва на особен интерес най-вече от страна на жените, които търсят естествен начин за уголемяване на бюста.
Тъй като растението е едно от традиционните природни средства, за които се твърди, че имат подобен ефект – да стимулират растежа на гърдите – много са дамите, които се опитват да съберат необходимата информация за резултатите, които могат да постигнат с него.

Билката сминдух уголемява гърдите!

Знае се, че сминдухът действа по два начина в посока стимулиране растежа на гърдите. От една страна, той имитира действието на женския полов хормон естроген, който има пряка роля в процеса на растеж и оформяне на гърдите.
От друга страна, растението стимулира отделянето на пролактин – другият важен хормон, който има влияние върху развитието на вторичните полови белези при гърдите.
Чрез комбинацията от тези две действия сминдухът се превръща в напълно безопасно естествено средство, което води до растеж на тъканта в гърдите. В същото време, с негова помощ гърдите стават и по-стегнати и здрави.
Освен това, билкарите са категорични, че растението има съществена роля и по отношение на регулиране на баланса на хормоните в тялото на жената, както и изостряне на сетивата и за повишаване на сексуалното желание при представителките на нежния пол.
бутони за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

11 коментара по “Ето коя билка стимулира растежа на гърдите

  1. За вътрешна употреба се прави запарка, като 1 чаена лъжичка счукани семена се заливат с 200 см3 вряща вода. След прецеждане се пие по 1 винена чаша 3 пъти дневно.

    За външна употреба се прави отвара от 1 супена лъжица счукани семена и 250 см3 вода, вари се 10 мин до получаване на каша. Разстила се върху плат и под формата на лапа се поставя върху болното място.

    намерихме как и по колко пъти а сега да разберем кой от двата начина е за гърдитее 😀

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *