Спрете неприятното бяло течение с билки

Бяло течение е проблем, познат на повечето жени в света, а за да го излекувате не е нужно веднага да посягате към лекарствата.

Наличието на бяло течение, обикновено е индикатор за някое по-сериозно инфекциозно заболяване. Преди да започнете лечение, първо се консултирайте със нужния специалист, а след това отстранете причината за явяването на този проблем.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Билките идват на помощ при бяло течение

Билките идват на помощ при бяло течение

Бялото течение, често бива бъркано с естествената влажност на влагалището, но за да направите разликата, трябва да знаете, че то често бива съпроводено и от симптоми като сърбеж, парене и неприятна миризма.

Понякога имунитета сам намира нужните сили, за да се пребори с неприятното заболяване, но когато не може да го направи, може да се обърнете към богатството от билкови лекове. За справянето с този проблем, ще ви опишем няколко много лесни за изпълнение, дори в домашни условия и ефикасни рецепти.

Оцета е едно невероятно решение. Бързо действащ и лесно достъпен цяр при бяло течение, само че е необходимо да си набавите чист и натурален ябълков оцет, с помощта на който ще правите промивки. По време на този вид лечение, ще се налага и да изпивате по половин чашка оцет с половин чашка вода и супена лъжичка мед.

Много полезна билка, не само при бяло течение, а и при други женски проблеми си остава невена. Само шепа от пресните му листа, накиснати в 400 мл зехтин, са необходими за разрешаването на проблема. Оставете сместа за около седмица на слънце, след като е готова, прибавете 30 мл вода. Правете промивки поне два пъти дневно.

За чесъна сме говорили много. Неговите лечебни свойства и ползите, които извличаме от вълшебните му скилидки, са познати на почти всички. Счукайте малко чесън и кашичката от него увийте добре в стерилно марлено парченце плат. Поставете, като свещичка във влагалището за няколко часа, след което внимателно премахнете. Процедурата не е особено приятна, но гарантира напълното излекуване.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *