Стопете корема и оформета талията ЕТО ТАКА

Когато човек напълнява, това обикновено се случва с натрупване на килограми в областта над и около пъпа. И става така, че талията се изгубва, а корема отпуска. Жените с такъв недостатък са любителки на пикантните ястия и сосове. Пържола без пържени картофи им се вижда недопустимо ястие. Не е чудно, че постоянно се чувстват надути като балон , стига стресът да не им уреди проблем с теглото.

Демир бозан билки за бъбреци

На първо място, за да имате корема, който желаете, в комплект с талия, трябва веднага да спрете тлъстите храни. Не забравяйте, че сиренето съдържа сол, която спомага за пълнеенето. Избягвайте калоричните аперативи. По добре е да предпочетете натурален сок от ябълки и моркови пред чаша шампанско. Не бързайте с яденето – дъвчете бавно, насладете се на това което похапвате.

Ето една примерна диета, която ще ви помогне да се ориентирате в това, което трябва да хапвате:
Изпийте голяма чаша топла вода веднага щом се събудите!

Закуска:
– чаша прясно мляко
– чай или кафе и филийка пълнозърнест хляб
Към 11 часа:
– две чаши вода
– една ябълка
Обяд:
– 150 гр. телешко или пилешко месо, може и риба
– 200 гр. зеленчуци
– кофичка кисело мляко
Вечеря:
– супа или салата
– две яйца или две резенчета шунка
– едно кисело мляко

Освен това не бива да се забравя и ежедневното физическо натоварване. Без него няма да има положителни резултати:

Упражнения за плосък корем:

Застанете на колене на земята и поставете ръце пред себе си. Отпуснете мускулите на корема си и вдишайте. После бавно издишайте и стегнете корема. Повторете упражнението десет пъти. Направете същото опражнение в седнало положение.

За слаба талия: 
Седнете на дясното бедро със свити под вас крака и поставете длани на раменете. Като издишвате, извийте торса си на ляво. Задръжте така известно време и се върнете после в начално положение. Наведете се наляво и се опитайте с лакти да докоснете краката си. Повторете упражнението 4 пъти. Сменете страната.

За стягане на корема:
Легнете по гръб и сгънете в коленете краката си. Поставете ръце зад главата. Изправете горната част на тялото си и се постарайте с лакти да докоснете коленете. Повторете упражнението 10 пъти.

Съчетавайки диетата с упражненията ще се справите със закръгленото коремче и безформената талия! Нищо не става даром – добрата фигура се постига с много работа и постоянство!

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *