Билкова релаксираща вана премахва СТРЕСА!

Билка.инфо ви предлага лесна за изпълнение билкова смес за релаксираща вана

Съкращението SPA означава Sanus Per Aquam или Здраве чрез вода.

Днес има много варианти за спа програми – процедури с минерална, морска вода или водорасли, подводни масажи и ароматотерапия. В Япония предпочитат масаж шиацу и водорасли, а в други части на Азия – т.нар. хамам – турска парна баня. В някои части на света наблягат на калните бани или на гмуркането в ледени води.

Удобството на водолечебните манипулации, вече и у дома.

Билка.инфо ви предлага удобството на водолечебните манипулации, които са доказали ефективността си с една лесна за изпълнение билкова смес за идеалната релаксираща вана.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 20 г стръкове от мащерка, 20 г стръкове от риган, 30 г плодове от синя хвойна, 10 г листа от мента, 20 г листа от орех, 30 г цветове от лайка, 30 г цветове от лавандула и 20 г стръкове от босилек. В 500 мл кипяща вода се сипват 5 супени лъжици смес, след изстиване течността се прецежда и се излива във ваната за къпане.

“Демир

За да се постигне по-оптимален резултат, може да комбинирате с релаксиращ масаж за цялото тяло, като в резултат на това настъпват общи изменения в целия организъм – подобрение на апетита, съня и самочувствието и отслабване на невротични оплаквания.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *