Останахте без НЕРВИ?! Помогнете си!

Тази билкова рецепта възстановява „изтънели” нерви

В навечерието на предстоящите празници емоциите, които ни обземат, са меко казано смесени. Ту преливаме от радост от предстоящата среща със семейството, ту изпадаме в тих ужас от това да се събираме с когото и да е и със съпровождащата нужда да купуваме подаръци за всички. А наред с това ежедневните ангажименти не спират – работим прекалено много, притесняваме се за много неща, постоянно се сблъскваме с най-различни ситуации и непрекъснато е необходимо да взимаме решения, всяко от които е до някаква степен стресиращо.

Възстановeте „изтънелите” си нерви!

Ако понякога ви се струва, че всичко това ви идва в малко повече, или че искате просто всичко и всички да изчезнат и да ви оставят поне за 5 минути насаме със вас, то вие спокойно може да се обърнете към майката природа за така нужната ви почивка.

Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта, с чиято помощ за нула време ще възстановите „изтънелите” си нерви.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 15г листа от мента, 45г коренища с корени от дилянка, 30г стръкове от дяволска уста, 30г стръкове от маточина, 15г стръкове от мащерка и 15г стръкове от лавандула. 2 супени лъжици от така получената смес се поставят в 300 мл кипяща вода. След като изстине сместа се прецежда и се изпива на един път малко преди лягане.

Останахте без НЕРВИ?! Помогнете си!
Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *