Останахте без НЕРВИ?! Помогнете си!

Тази билкова рецепта възстановява „изтънели” нерви

В навечерието на предстоящите празници емоциите, които ни обземат, са меко казано смесени. Ту преливаме от радост от предстоящата среща със семейството, ту изпадаме в тих ужас от това да се събираме с когото и да е и със съпровождащата нужда да купуваме подаръци за всички. А наред с това ежедневните ангажименти не спират – работим прекалено много, притесняваме се за много неща, постоянно се сблъскваме с най-различни ситуации и непрекъснато е необходимо да взимаме решения, всяко от които е до някаква степен стресиращо.

Възстановeте „изтънелите” си нерви!

Ако понякога ви се струва, че всичко това ви идва в малко повече, или че искате просто всичко и всички да изчезнат и да ви оставят поне за 5 минути насаме със вас, то вие спокойно може да се обърнете към майката природа за така нужната ви почивка.

Билка.инфо ви предлага следната изпитана билкова рецепта, с чиято помощ за нула време ще възстановите „изтънелите” си нерви.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 15г листа от мента, 45г коренища с корени от дилянка, 30г стръкове от дяволска уста, 30г стръкове от маточина, 15г стръкове от мащерка и 15г стръкове от лавандула. 2 супени лъжици от така получената смес се поставят в 300 мл кипяща вода. След като изстине сместа се прецежда и се изпива на един път малко преди лягане.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *