Тонизирайте сърдечната дейсност с тези билки!

Тази билкова рецепта подобрява състоянието на сърдечната дейност и кръвообращението

Причина за движението на кръвта в кръвоносната система е работата на сърцето. Тя се състои в ритмично повтарящи се съкращения и отпускания на предсърдията и камерите, които настъпват без въздействието на външни дразнители.

Демир бозан билки за бъбреци

Подобрeтe състоянието на сърдечната си дейност!

Сърдечните и съдовите заболявания често протичат без симптоми, а инфарктът и инсултът идват съвсем неочаквано.Рязката промяна в климата при смяна на сезоните задълбочава проблемите.

В наши дни случаите на сърдечни заболявания прогресивно се увеличават като рязко се снижава и възрастовата граница. Сърцето обикновено страда в следствие на неправилно хранене, нестабилно кръвно налягане, психоемоционални натоварвания, влошено качество на живот, фамилна обремененост.

Предлагаме ви тази изпитана билкова рецепта, с която успешно ще тонизирате сърдечната си дейност и ще подобрите кръвообращението.

Начин на приготвяне – вземат се 100 мл сок от лимон, 100 мл зехтин, 2 г камфор на прах и се смесват добре. Пие се сутрин по 1 чаена лъжичкапреди ядене. Съхранява се в хладилник /до 4 дни/. Добре е да се комбинира със запарка от 2 супени лъжици глог в 350 мл вода / залива се с вряла вода и се държи 1 минута/. Приема се по една трета от сместа 3 пъти на ден преди ядене. Задължително е на всеки 20 дни да се прави почивка от 10-15 дни.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *