С климатици и чай за скоростно отслабване!

климатици

Посредством климатиците ние лесно може да отслабнем като се възползваме от разгорещяващите им функции

Билките ни лекуват и с тях лесно се отслабва при подходящата диета, но за да се подсили ефекта им ще ви предложим едно доста по-екстравагантно решение.

Демир бозан билки за бъбреци

За някои то може да се стори налудничаво, но поне при опиталите го е дало резултат.

А как става? Отговорът е – с помощта на климатици.

климатици

Важното е движението, а температурата благоприятства резултата

Само си пускаме климатикът на необходимата температура, а тя трябва да бъде наистина висока, за да може да достигнете “точката на кипене”.

Или иначе казано се опитвате да си направите домашна сауна. Не ви е нужно да ходите на хотел, тя може да е във вашия дом благодарение на любимия ви климатик.

Вярно е, че сауната, за която си мислим в момента може да се окаже и Сибир, в зависимост от желанието ви, но ние говорим за отслабване, а не за свиване на тялото от студ, до вкочанясване.

Хубаво е към картинката да добавите и едно колело, защото не е нужно да сте като повечето седящи, в пасивните врящи помещения.

климатициПо този начин ще изгаряте калория, след калория до необходимия резултат, който ви кара да се чувствате наистина самоуверени и значими личности.

Пийте течности, докато климатикът ви разгорещява на колелото или бягащата пътека, ако предпочитате.

Важното е движението!

При приема на течности, ако не ви се нрави да пиете безвкусна вода, то тогава си направете чай, но от билки, които обичате, а не с разтворимите пликчета от 40 стотинки кутията. Тогава ще имате наистина полза.

Към него може да прибавите и съвсем малко количество мед, избягвайки бялата захар.

Така, докато се движите, вие се потите и изгаряте мазнините по тялото си като изцяло благоприятстващ за този процес е и климатикът, а и същевременно с това приемате течности под формата на студен чай, което активизира вашия метаболизъм.

Той става по-бърз и по този начин веществата се разграждат по-лесно, за необходимия от вас резултат – скоростно отслабване.
бутони за социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *