Тази е билката, която гарантира успешно отслабване!

С помощта на тази билка ще се избавите от излишните килограми!

Коя е билката ли? Билката е гръмотрън!

С помощта на корени от гръмотрън обмяната на веществата ще се усили, апетитът ще се намали, а мастните клетки съвсем скоро ще намалят размерите си.

При проблеми с килограмите търсете тази билка!

Оказва се, че една от билките, които се радват на най-голяма популярност в народната медицина за сваляне на излишните килограми, е гръмотрънът. Редица рецепти предвиждат отслабването с помощта на това почти магическо растение, като някои от тях препоръчват комбинирането му с мащерка, с мента или бъз.

Дрогата, която се получава от корените на билката, имат диуретично и слабително действие, като това се смята за един от най-показателните ефекти за въздействието върху храносмилателната система.

Както се отслабва с гръмотрън?

Редица билкари препоръчват при проблеми с килограмите да се проведе курс с гръмотрън. Промяна в режима на хранене не е наложителна, но ако има такава, ефектът ще бъде още по-забележим и удовлетворяващ.

Режимът с билката се провежда като сутрин непосредствено след ставане и вечер преди лягане се изпива по чаша чай – мащерка, мента или друг по избор, към които е добавено едно коренче от гръмотрън. Добре е то да не се наситнява, за да не загуби летливите полезни вещества.

Режимът се спазва за един месец, като при необходимост се повтаря, като между двата цикъла трябва да има 10-дневна почивка.

бутони за споделяне

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тази е билката, която гарантира успешно отслабване!

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *