Премахнете токсините от тялото си с природни средства!

Честата умора може да е породена от токсичните натрупвания в организма!

Повечето хора знаят колко е важно да поддържат външната чистота на тялото си, но малко са тези, които се замислят за вътрешната му чистота. Вашето тяло работи непрестанно, за да поддържа всичките си функции. Затова е важно да се прави периодична детоксикация на организма и на дебелото черво, което ще подобри значително способността на тялото да се освобождава от метаболитните отпадъци и ще повиши усвояемостта на нутриентите от храната.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Умората често е породена от натрупани токсини, но има лек

Токсичните натрупвания в тялото често водят до умора, замъглено съзнание, преждевременно стареене, понижен имунитет и чести настинки и боледувания, болки в гърба, главоболие, запек, депресия, неприятна телесна миризма, силно желание за консумация на вредни храни, безсъние, алергии, кожни проблеми, хронични заболявания и състояния. Ако дълго време не се вземат мерки, тези натрупвания на отпадни вещества в тялото могат да причинят трайни поражения.

Вътрешно приета, хумата подпомага чревната система за елиминиране на токсините. Зелената хумата съдържа много калций. Ккалция се усвоява с магнезий, ако няма достатъчно магнезий в храната, калция не може да се усвои и се депозира в някои органи като черен дроб, бъбреци и други.

Лечебна рецепта за детоксикация:

Начин на приготвяне – Една чаена лъжица течна зелена хума, предварително разтворена във вода, средно гъст разтвор /или от готов течен разтвор на зелена хума/, две чаени лъжици рибено масло, една чаена лъжица Псилиум сe разтварят в една чаша вода и се пие сутрин един час преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *