Билкова рецепта тонизира КОЖАТА!

За да сте красиви в забързаните дни, последвайте съветите на Билка.инфо

Съвременните жени често са претрупани с ангажименти – работа, дом, семейство, деца и прияели, а времето винаги не стига. И за да не си личи, че пренебрегвате собствените си нужди, за сметка на служебните например, Билка.инфо ви предлага тази бърза и ефективна билкова рецепта за тонизиране на кожата, за да сте винаги красиви в забързаните дни.

“Фигурин

За да сте красиви в забързаните дни, последвайте съветите на Билка.инфо!

Начин на приготвяне и употреба – смесете1 с.л. прах от портокалова кора, 1 с.л. мед и 1/2 ч.л. сок от лайм (или лимон). Съставките се нанасят равномерно върху предварително почистената кожа и се оставят да действат за 10 минути. След което се отмиват с хладка вода.

Портокаловата кора е подходяща за всеки тип кожа. Тя има съвсем леко изсветляващо действие, но като цяло добре балансира тена. Също така отстранява мъртвите клетки от повърхността на кожата и абсорбира излишната мазнина. Така с нейна помощ кожата ви ще изглежда по-млада и жизнена.

За тонизиране на кожата също са подходящи домашно приготвени тоници, от билките лайка, липа, невен. За да се постигне оптималния резултат на маската от портокалови кори може сутрин да натривате кожата си с кубче лед, направено от чай от лайка, липа или невен. Това е една отлична разкрасителна процедура, която кара лицето наистина да грее.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *