Третиране на брадавици с яйце

Брадавици – образувания, от които трудно можем да отървем тялото си, но целта не е постижима и то с помощта на народната медицина

Брадавиците се появяват следствие на „разбуждането” на папилома вируса, който живее в човешкия организъм. При повечето хора, той не се „проявява”, защото имунитета е силен и папилома вируса е подтиснат. Нещата се променят, когато имунитета падне и брадавиците вече могат да се появят. Брадавиците също така са и заразни, с тях може да се „сдобиете” дори при едно невинно ръкостискане, при допир на тялото със заразен предмет (кърпа, дръжка на врата и други). Също така заразата може да се „лепне” и при полов контакт. Тук има и един важен момент, във външна среда папилома вируса живее само 3 часа. Все пак за това време той търси най-подходящото място за проникване. Най-лесно се „промъква”, ако по кожата има драскотина или леко нараняване. Изпотяване също е фактор, който спомага на вируса да „покоси” организма. Както разбира вируса обича влагата и точно това е една от причините брадавиците да се появяват по краката. Препоръчваме да не е носите обувки, които ви стягат. Добре е да носите обувки от естествена кожа, които да не спарват краката. Както също така знаем, че нервите, напрежението и стреса са фактори, които отключват много заболявания. Е появата на брадавици, също така зависи и от това. Препоръката ни както обикновено е да се опитате да намалите стреса и напрежението, доколко е възможно.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки
Унищожете брадавица само с помощта на разбито яйце

Унищожете брадавица само с помощта на разбито яйце

Рецептата срещу брадавици, която ще ви предложим е доста проста, но е добре да се употребява още в началото на появата им. Разбира се може да се използва и при упоритите и стари брадавици, но тогава е ще е нужно още повече време и търпение, за да можете да се отървете от тях завинаги.

Ето и самата рецепта за унищожаването на брадавици

Просто вземете купа и в нея разбийте едно яйце. Най-добре е то да е домашно и задължително прясно. После потопете памучно тампонче в разбитото вече яйце и намажете върху брадавиците. Използвайте метода поне 4 пъти на ден, за да постигнете исканите резултати. Не нива да прекъсвате самото третиране най-малко 3 седмици. Все пак брадавиците са доста упорите и премахването им изисква търпение.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *