Тютюневите отрови се прочистват с исландски лишей

Исландският лишей е доказано средство за пречистване на организма

Ако намерите сили и воля да откажете цигарите, само след един месец бронхите ще възвърнат нормалната си еластичност и ще се прочистят от тютюневите отрови и смолата.

Тютюневите отрови се прочистват с исландски лишей

Предлагаме ви няколко билки, които да спомогнат за изчистването на организма ви.

Използват се билки, които подпомагат отделянето и изхвърлянето на храчки – мащерка, чер (дървовиден) бъз, подбел, лопен и др. Билки с антисептично действие – босилек, евкалипт, бял бор, исландски лишей. Растения, които укрепват мускулатурата на бронхите – лечебна ружа, живовляк, бял оман и др.

Билките се използват самостоятелно или в комбинация. Исландският лишей е доказано средство за пречистване на организма.

С присъщото му омекчаващо и отхрачващо действие, дължащо се на богатото съдържание на слузни вещества, в терапевтичната практика исландският лишей се е доказал като добро лечебно средство при протичащи с мъчителна кашлица бронхити. Слузните вещества на исландския лишей действат много добре и при стомашно-чревни заболявания, включително при стомашна и дуоденална язва, при диарии. Натриевата сол на откритата в исландския лишей уснинова киселина в разреждане 1 на 2 милиона потиска развитието на туберкулозните и на други болестотворни микроорганизми, установяват учените.

Билкова рецепта с исландски лишей:

Начин на приготвяне –  2 чаени лъжички наситнена дрога се заливат с 2 чаши студена вода и след това се възваряват. получава  се гъста, подобна на кисел маса, която се изпива за един ден.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тютюневите отрови се прочистват с исландски лишей

  1. Здравейте, Предлагам Ви един начин да спечелите някой лев в а иммено: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: http://sumixs.com/?ref=1210793 Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и… печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целтъ трябва да имате регистриран PayPal акаунт.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *