Тютюневите отрови се прочистват с исландски лишей

Исландският лишей е доказано средство за пречистване на организма

Ако намерите сили и воля да откажете цигарите, само след един месец бронхите ще възвърнат нормалната си еластичност и ще се прочистят от тютюневите отрови и смолата.

“Фигурин

Тютюневите отрови се прочистват с исландски лишей

Предлагаме ви няколко билки, които да спомогнат за изчистването на организма ви.

Използват се билки, които подпомагат отделянето и изхвърлянето на храчки – мащерка, чер (дървовиден) бъз, подбел, лопен и др. Билки с антисептично действие – босилек, евкалипт, бял бор, исландски лишей. Растения, които укрепват мускулатурата на бронхите – лечебна ружа, живовляк, бял оман и др.

Билките се използват самостоятелно или в комбинация. Исландският лишей е доказано средство за пречистване на организма.

С присъщото му омекчаващо и отхрачващо действие, дължащо се на богатото съдържание на слузни вещества, в терапевтичната практика исландският лишей се е доказал като добро лечебно средство при протичащи с мъчителна кашлица бронхити. Слузните вещества на исландския лишей действат много добре и при стомашно-чревни заболявания, включително при стомашна и дуоденална язва, при диарии. Натриевата сол на откритата в исландския лишей уснинова киселина в разреждане 1 на 2 милиона потиска развитието на туберкулозните и на други болестотворни микроорганизми, установяват учените.

Билкова рецепта с исландски лишей:

Начин на приготвяне –  2 чаени лъжички наситнена дрога се заливат с 2 чаши студена вода и след това се възваряват. получава  се гъста, подобна на кисел маса, която се изпива за един ден.

Enjoyed this post? Share it!

 

Един коментар по “Тютюневите отрови се прочистват с исландски лишей

  1. Здравейте, Предлагам Ви един начин да спечелите някой лев в а иммено: Регистрирате се напълно безплатно на следният сайт: http://sumixs.com/?ref=1210793 Каква е идеята? Трябва да отделите по 3 минути на ден за да оценявате три видео реклами. След регистрацията си влизате в акаунта, кликвате на Survey, отваря Ви се клипче и под него има бутон do survey. Натискате го и Ви се отварят 8-те въпросчета на които трябва да отговорите. Отговаряте набързо и… печелите 9$. Повтаряте това упражнение още 2 пъти и- в сметката си имате 27$. При достигане на 1200$, парите Ви се превеждат на PayPal акаунт. За целтъ трябва да имате регистриран PayPal акаунт.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *