Уникален домашен крем против бръчки за прекрасно лице

Знаете ли как да си приготвите лесен и домашен крем против бръчки, защото ни сме готови да ви разкрием една много лесна рецепта. 

Ще запитате защо пък домашен крем против бръчки? Ами има ли смисъл да разкриваме предимствата на нещо, което сами сме си приготвили – само ще споменем, че по този начин наистина ще елиминирате бръчките, тъй като ще бъдете сигурни от какви съставки, полезни за кожата, е съставен той. Така, като качество, крема ви ще бъде същия, да не кажем и по добър, от кремовете за бръчки на известни марки, а с парите които ще спестите, ще си купите нещо друго.

Домашен крем против бръчки, който наистина действа

Домашен крем против бръчки, който наистина действа

Това, което трябва да отбележим обаче, че с домашния крем против бръчки, както и с другите козметични средства, се изисква търпение. Не бива да очаквате, че бръчките, образувани с годините, ще изчезнат след две или три намазвания. За ситните бръчици, като тези около очите ще бъдат гарантирано загладени за по-бърз период от по-големите и дълбоки бръчки.

Но нека сега разкрием какви са съставките за домашния крем против бръчки, които са ви необходими.
Трябват ви две супени лъжици масло от ший и същото количество кокосово масло. Те са подходящи за направата на крем, тъй като не са течни, стига да не ги държите на топло и гъстотата им напомня тази на крем.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

При приготвянето на сместа обаче те трябва да бъдат разтопени. Може да ги направите и на водна баня. Към тях прибавяте десет капчици розово масло и шест капки борово масло. След смесването им, разбърквайте крема хубаво, дори докато се охлажда.

Нанасяйте вашия домашен крем против бръчки върху почистена кожа, преди лягане. Намазвайте с тънък слой не само лицето, но и шията. Ако усетите някакво раздразване на кожата си, при другото приготвяне на вашия крем, увеличете малко количеството на кокосовото масло в рецептата.

Успех с изпълнението и прилагането на вашия здравословен, полезен и домашен крем против бръчки.

Enjoyed this post? Share it!

 

2 коментара по “Уникален домашен крем против бръчки за прекрасно лице

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *