Турска звезда се лекувала при български билкар

Актрисата Сонгюл Йоден се е доверила на Халил Баев

Халил Баев, лечителят, който загина по трагичен начин в пожар в дома си, приживе е спечелил доверието не само на обикновения българин, но и на чужди звезди от ранга на Сонгюл Йоден – турската актриса, която грабна емоциите на нашенската публика, влизайки в ролята на красивата Инджи.

Инджи се доверила на Халил Баев!

При посещението си в България преди години Йоден е отишла лично при покойния Баев като пациентка. В интервю лечителят е разказал, че той самият не е познал Инджито – разпознала я неговата съпруга, която била силно развълнувана.

Актрисата дошла с четири джипа със затъмнени прозорци. Без да слиза, тя пратила един от охранителите си да вземе от Баев листенца от билковата комбинация демир бозан – с безброй ползи за здравето. При българския лечител я бил пратил синът на бившия кмет на Истанбул, който идвал при билкаря преди десетина години.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Когато получила безценното листенце, Сонгюл го поставила в медальона си и го скрила на тайно място.

След срещата си с Йоден Баев многократно бил питан с каква цел тя е искала и получила мистичната билка. Самият той отговарял, че не знае. Чувал от ходжи, че се използва срещу зли очи, завист и омраза, както и за изцерение от различни болести.

бутони към социални мрежи

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *