Билкова комбинация помага при хемороиди

Ако страдате от хемороиди, можете да се доверите на природните средства

Около половината от населението в развитите страни страда от хемороиди, при които хемороиди се увреждат и възпаляват вените в областта на ректума.

Хемороидите бягат от тази билкова комбинация

Типични симптоми – сърбеж на ануса, силни болки при очистване на организма и светлочервено кървене – могат да са по-сериозни признаци не само за хемороиди, но и за полипи, удебеляване на лигавицата, което пък може да премине в най-лошото – раково заболяване. Само основен преглед и диагноза от лекар може да предотврати опасностите.

Ако страдате от хемороиди и случаят не е много тежък, можете да се доверите изцяло на природните средства. Билките лекуват това заболяване и хемороидите, които ви причиняват толкова мъки, изчезват.

И най-важната препоръка – трябва да избягвате консумацията на люти, кисели или много солени храни. Ако искате веднъж завинаги да унищожите хемороидите, трябва да ходите по-често пеша, а не да стоите на едно място.

Демир бозан билки за бъбреци

Лечебна рецепта при хемороиди:

Начин на приготвяне – Нарязват се на ситно и се смесват 60 г огнивче, 80 г горска чубрица, по 100 г росопас и глухарче, 150 г камшик, по 120 г пипериче и троскот, по 200 г червено и бяло подъбиче. Залейте 6 супени лъжици от сместа с 1 л вода и оставете да ври 15 минути. След изстиване се прецежда. Пие се сутрин и вечер по 1 водна чаша до подобряване на състоянието Ползва се при кървящи хемороиди.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *