Грижата към черния дроб е грижа за целия външен вид

Тази билкова комбинация подхранва чернодробната функция

Нашето тяло винаги е комуникирало с нас, но въпросът е дали ние винаги го разбираме правилно?

Тъмните петна по кожата, чупливите и набраздени нокти и липсата на блясък в косите, звездовидните разширения на повърхностните кръвоносни съдове, неравномерният тен, блясъкът на кожата (или липсата на такъв), дори нарушеното зрение са свързани изцяло с нарушените чернодробни функции.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Здрав черен дроб – красив външен вид!

Милиардите клетки в него постоянно изпълняват функции, които поддържат чистотата и хармонията в организма. Това е нашият филтър, който не допуска токсини и опасни вещества в кръвоносната система и приема целия поток вещества от червата. Нито едно вещество не може да отиде в кръвоносната система без да е филтрирано от черния дроб.

Нека не чакаме пролетта и пролетната умора, когато силите ни са на изчерпване, за да се погрижим за този толкова важен орган. Така ще си осигурим не само здрав и свеж вид, но и чиста кожа и свеж тен на лицето.

Начин на приготвяне и употреба – в 1 чаена чаша се поставят няколко стръка прясна мента /или 1 препълнена чаена лъжичка изсушена мента/ и се залива с вряща вода. Веднага се похлупва и след като поизстине, се прецежда и се пие по 100 мл поне 30 минути преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *