Семки от чушка свалят кръвна захар за 7 дена

Ако нивото на кръвна захар е повишено вие можете само за 7 дена да го свалите до нормите, ако пиете отвара от семките на червени чушки.

Нивото на кръвната захар е индивидуално за всеки един индивид, но то трябва да се поддържа в горе долу постоянни норми. Понижаването или покачването на кръвна захар зависи от работата на черния дроб, обмяната на веществата, дейността на щитовидната жлеза, панкреаса и нервната система. Ако някой от тези органи не изпълнява своите функции максимално добре най-вероятно ще имате проблем и с кръвната захар. В случай на стрес и голямо напрежение също се отчита покачване, така че се опитайте да се успокоите, за да не вредите на здравето си.

“Фигурин
Сваляне на кръвна захар със семки от червена чушка

Сваляне на кръвна захар със семки от червена чушка

Следете често какво е нивото на кръвната захар, защото това е един от показателите, чрез които се определя здравословното състояние, защото както казахме, за нейното повишаване оказва влияние работата на много други органи.

Симптомите, които се проявяват при повишаване на кръвна захар са много и все различни. Често не им обръщаме много внимание, защото ги смятаме за незначителни. Пренебрегваме ги, а това помага на заболяването да се развива.
Ето и най-наблюдаваните симптоми когато кръвната захар е покачена:

1. Често уриниране през нощта

2. Силна жажда

3. Сухота в устата

4. Бързо изморяване

5. Слабост на организма

6. Повишен апетит, но независимо колко храна се консумира тялото отслабва

7. Трудно зарастване на рани

8. Често главоболие

9. често боледуване

10. Нарушение на зрението

За да се преборите със повишена кръвна захар трябва да увеличите физическата активност, а заедно с това и да промените поне малко хранителния си режим. Когато това е на лице приложете и отварата с семки от червени чушки, която се приготвя по следния начин:

Изтърбушете червени чушки и съберете само техните семки, като за отварата ви е нужна само супена лъжица от тях. Количеството семки се слага в литър вода и се вари на много бавен огън за 40 минути. Изстине ли готовата лечебна отвара се прецежда. Пие се по 75 милилитра преди хранене (около 20 минути) по 3 пъти на ден.

За да понижите нивата на кръвна захар следвайте този прием 7 дена. За да сте сигурни в ефекта от целебната отвара от червени чушки, след лечението проверете пак нейните стойности.

Enjoyed this post? Share it!

 

10 коментара по “Семки от чушка свалят кръвна захар за 7 дена

  1. Благодаря за полезната рецепта!След седмия ден кръвната захар се нормализира.Трябва ли да се продължава с приема на отварата?

    • Направете почивка и следете кръвната си захар. Ако има нужда след около 10 дена може да повторите лечението. Ако всичко е наред просто приемайте отварата профилактично по 3-4 пъти годишно. Благодарим, че споделихте с нас постигнатите резултати.

  2. И на червените и на зелените чушки консумирам семето сурово.Ще опитам и като отвара.Защо да чакаме есента? И сега по хранителните вериги има червени чушки.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *