Тези билки възстановяват функциите на щитовидната жлеза!

Възстановете функциите на щитовидната жлеза с помощта на тези лечебни рецепти

Проблеми със съня, наличието на депресивни мисли или емоционална нестабилност, отоци на различни места по тялото, чести промени в теглото – дори само някои от тези признаци са повод за посещение при ендокринолога. Макар и да съществува варианта това да са симптоми на друго заболяване, не можете да пропуснете възможността и за нарушена функция на щитовидната жлеза.

“Фигурин

Възстановете функциите на щитовидната жлеза !

Билка.инфо ви предлага тези 2 билкови рецепти, изпитани многократно в народната медицина и доказали своя благотворен ефект при възстановяването на функциите на щитовидната жлеза.

Начин на приготвяне и употреба – в 400 мл вряща вода се слага 1 супена лъжица градински петопръстник. Оставя се да ври 1 минута, след което се оставя да кисне за още 1 – 2 минути и се прецежда. Пие се по 70 мл 3 пъти дневно преди ядене. Курса продължава 5 дни, като през това време не се пуши, не се пие газирано и кафе, не се яде люто, пържено, боб, зеле и тлъсто месо.

Начин на приготвяне и употреба – приготвя се билкова смес от 15 г кори от дъб, 15 г исландски мъх, 15 г киселец, 10 г листа от червена детелина, 15 г корени от бодлив гръмотрън и 20 г поточарка. Пие се като чай по 1 – 2 чаши на ден на малки глътки.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *