На гости в Билка: Интересна програма за отслабване

Желаете ли да се отървете завинаги от излишните килограми? Ако това е така, мястото ви е в нашата група за отслабване

По-точно в 13-седмичната програма за отслабване, която компетентният в тази област специалист, доктор Камен Каменов, разработи специално за теб.

“Фигурин

otslabvane-_16Бидейки част от програмата, включвайки се в нея, ти ще се запознаеш с всичко онова, което ти е необходимо да знаеш при формирането на хранително меню. Също така, скъпи ми читателю, ще измерим твоите биологични показатели, включително теглото ти, мускулната маса, скоростта на обменните реакции в организма, водното съдържание и други параметри, жизненоважни при създаването на индивидуални хранително меню, за теб.

Ние работим с най-модерната апаратура в бранша, а именно с последния модел на високотехнологичния японски телесен анализатор „Танита“. Всичко това, както и редица допълнителни медицински услуги от дипломирани лекари, ще осигурим за вас в рамките на програмата.

Не забравяйте, че в рамките на нашия медицински център „Орто Пункт“ предлагаме и други медицински услуги, например кардиологични консултации, дентална медицина и консултации по проблеми, свързани с вътрешни болести в организма.

Едва ли е необходимо да ви убеждаваме, че е по-добре да се доверите на лекарски екип, когато се касае за здравето ви, вместо да разчитате на разни шарлатани, които ще ви направят непълна програма за отслабване, с която няма да постигнете желания ефект или той ще бъде твърде незадоволителен.

Ако все още не сте убедени, че ние бихме могли да ви предложим услуги, спомагащи свалянето на теглото, разгледайте нашата галерия в сайта ни. В нея са качени снимки на някои наши пациенти, които намалиха своето тегло.

При въпроси – използвайте телефона по предназначение и ни наберете. Запознайте се по-подробно и с останалите ни услуги в уебсайта ни.

Екипът на webselo.com написа тази статия – те предлагат писане на текстове, висококачествени и професионални копирайтинг услуги.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *