Ако страдате от разширени вени трябва да използвате това

Продукта от природата, който ще ви помогне да излекувате разширени вени е лечебната кора на леската, която е богата на ценни вещества.

Макар разширени вени да е заболяване, което засяга хората в по-напреднала възраст, но днес то започва да разширява своя диапазон и засяга млади момичета и момчета на по 20 години. Всеки може да страда от разширени вени, защото факторите, които предизвикват заболяването са много и то все разнообразни. Все пак хората с наднормено тегло, пушачите, минали травми на краката, бременността са едни от ключовите фактори, който спомагат за развитието на заболяването. Наследствеността и застоелия живот, на хора, които не изпълняват дори и минимални физически упражнения оказва влияние.

Демир бозан билки за бъбреци
Кората на леската побеждава разширени вени

Кората на леската побеждава разширени вени

Има много рецепти, които народната медицина предлага на всички нас за лечението на разширени вени, но един от ефикасните натурални продукти, които можете да използвате е „вълшебната“ кора на леска.

Трябва да победите заболяването разширени вени, защото те не само загрозяват тялото ви, но и предизвикват силна болка, а и те са предпоставка за развитието на много други заболявания. Лятото идва, по-голямата част от тялото ни ще бъде на показ, така че трябва да се справите с това заболяване, а само с кората на леска можете да решите проблема за 15 дни.

Лекарството за разширени вени се прави по следния начин: набавяте си 1 килограм от лечебната кора на леската. Към нея добавяте 2 литра питейна вода и поставяте комбинацията на котлона да се вари на слаб огън. Трябва да получите гъста каша преди да отстраните. Не бързайте да нанесете от приготвената лечебна каша на засегнатите места, тя трябва да изстине преди употреба. За най-голям ефект от кашата се нанася на дебел слой върху листа от подбел. Сложете на болезнените места и направете компрес, като използвате бинт или памучно парче плат.

Ако прилагате този лековит компрес 15 поредни дена възпалението и разширените вени ще изчезнат, а болката, която причиняват няма да е на лице веднага след прилагането на 3-4 компрес от кората на леска.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *