Ако страдате от възпалени яйчници, доверете се на тази отвара

С помощта на тези изпитани билкови рецепти ще бъдете отново здрави

За да се стигне до възпаление на яйчниците може да има много причини. То може да настъпи по различни пътища, като най-честите са кръвоносните съдове,но може и по лимфен път, както и от съседни органи.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Билка.инфо ви предага тези доказали своята ефективност билкови рецепти, с чиято помощ възпалението бързо ще остане само спомен.

Бъдете отново здрави с тези билки!

Бъдете отново здрави с тези билки!

на приготвяне и употреба – смесват се 70 г корени магданоз, 70 г корени кисел трън, 70 г корени бял оман и 70 г плодове хвойна. 2 супени лъжици от билковата смес се слагат в 500 мл вода и се оставят да врат поне 5 минути. След прецеждане се пие по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно. След ядене да се приема по 1 лъжичка мед, за да се оптимизира процеса на лечение.

Начин на приготвяне и употреба – смесете 50 г листа мечо грозде, 50 г корени кръвен здравец, 50 г листа смрадлика, 40 г стръкове хвощ, 40 г плодове резене, 40 г плодове хвойна, 40 г коренища пирей и 40 г листа живовлек. 2 супени лъжици от получената смес се слагат в 500 мл вряла вода и се оставят за около 5 минути. След като се прецеди и поизстине, се приема по 100 мл преди ядене 4 пъти дневно може и подсладено с мед.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *