Билки помагат при безапетитие!

При безапетитие се доверете на тази билкова рецепта

Колкото и невероятно да звучи за някои хора, ДА има и такива между нас, които се опитват да качат някое и друго килце.

Безапетитието дори и да звучи като мечта за някои, то носи след себе си съвсем сериозни последици, като намаление на теглото, на мускулна маса, атрофия на кожата с хиперпигментация, обща слабост, постоянна умора, явления на хипогликемия и хипокалиемия.

Демир бозан билки за бъбреци
Тези билки повлияват безапетитието!

Тези билки повлияват безапетитието!

За щастие, фитотерапията доста добре повлиява безапетитието и ви помага да се справите с обеднелия на тлъстини човешки организъм. Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност чрез многобройната си употреба в народната медицина.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се 100 г лайка, 50 г мента и 30 г стръкове пелин. В 300 мл кипяща вода се накисват 1 – чаени лъжици от сместа за 15 минути и се прецежда. Приема се 3 пъти дневно 30 – 80 мл според възраста.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се равни части стръкове червен кантарион, пресечка и пелин, листа от блатен трилистник и сушена портокалова кора, всичките сухи и наситени. Прави се запарка от 1 чаена лъжица смес в 250 мл вряща вода. Кисне до охлайдане, прецежда се и се изпива на 3 пъти през деня на гладно.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *