Ароматната кализия лекува панкреатит

Панкреасът е вид жлеза, който се намира на задната коремна стена, и която е изключително важна за нашето здраве. Тя синтезира живитоспасяващия хормон инсулин, който ни дава енергия. Освен това е много важна част от правилното храносмилане. Привежда в норма киселинността на стомаха.

“Фигурин

22719387_1_585x461_rev004Когато панкреасът се възпали налице е състояние, наречено панкреатит. Ако и вие сте получили такова, може да настъпят редица влошавания на състоянието, което може да се избегне по един сигурен и твърде лесен начин.

За да не се стига до още по-лоши последици е нужно да се подложите на специална хранителна диета. Която може да бъде подпомогната и от едно обикновено стайно цвете, което почти всички имат у дома. Става въпрос за ароматната кализия.

Само трябва да си направите отвара от нея. За целта просто вземете три листа от цветето. Нарежете ги и ги залейте с три чаени чаши вода. Слагат се да врат за около 20 минути и след това се прецеждат. От тази получена отвара се взема на гладно една супена лъжица за целия ден. Но всеки ден дозата се увеличава, докато накрая стигне до 150 ml.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *