Астмата се лекува с тези бабини илачи!

Ефикасни билкови комбинации повлияват при астма

Билка.инфо събра за вас на едно място най-ефикасните рецепти, доказали своята ефективност в борбата с астмата, чрез многократната си употреба в българската народна медицина.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото
Ефикасни билкови комбинации повлияват при астма!

Ефикасни билкови комбинации повлияват при астма!

Начин на приготвяне и употреба – след като изчистите и измиете хряна се нарязва на тънки ивички. Да се наръсят добре със захар и да се наредят в съд докато се напъни. След седмица да се прецеди образуваният сок, прибавя се мед и се разбърква. По 2 супени лъжици се приемат всеки ден – сутрин една и вечер още една. Захарта в рецептата може да се замени с ракия. При този вариант отварата се държи 36 часа. Пие се по същия начин.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се и се разбъркват внимателно по 40 г корени от ружа, цветове от глог, цветове от иглика,  листа от бодбел, стръкове от бял имел  и по 60 г корени от бял оман и листа от волски език и . 2 супени лъжици от получената билкова смес се заливат с 600 мл кипяща вода. Врат на тих огън за 5 минути и се оставят да киснат 1 час, след което се прецежда. Приема се по 1 винена чаша 3 пъти дневно 20 минути преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *