Бабини илачи помагат при мазоли!

Мазолите освен неприятни са и силно болезнени

Всички дами знаят, че напуканите пети, протриванията от нови и нетолкова удобни обувки и мазолите на краката са неизменни спътници на летните дни. Грижата за краката е също толкова важна, колкото и грижата за останалите части на тялото. Затова вие трябва да обърнете специално внимание на краката си преди настъпването на летните дни.

Мазолите освен неприятни са и силно болезнени!

Мазолите освен неприятни са и силно болезнени!

Билка.инфо ви предлага следните доказали своята ефективност, билкови рецепти, чрез които ще премахнете нежеланите мазоли от краката си и кожата ви отново ще е нежна.

Начин на приготвяне и употреба – нарязват се на ситно 1 – 2 цвята пресен невен и се счукват с 1 супена лъжица захар до пулучаване на кашичка. От нея се слага на мазола, превързва се с бинт и престоява един ден.

Начин на приготвяне и употреба – прави гореща баня на стъпалата, като в легена се пуска по 1 супена лъжица настърган сапун и сода за хляб. Подсушават се и върху мазола се слага горещо парче печен лук. Дъжи се докато изстине, след това краката се изплакват.

Начин на приготвяне и употреба – сложете лист живовлек върху увредената кожа. Закрепете го с лейкопласт или бинт и оставете превръзката през нощта. Ако мазолът не е минал до сутринта, сменете превръзката и по възможност ходете с нея до вечерта.

Оценете статията

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *