Бърз и лесен лосион сваля грима

Вижте тази рецепта, с която да си приготвите лесно и бързо домашен лосион, който ще помогне да премахнете следите от грим и ще оставите кожата да диша на спокойствие. Той е евтин и бърз – идеалната алтернатива, когато искате нещо качествено, но нямате възможност да дадете много пари за него.

“Демир

mieneТрябват ви само 1 чаена чаша вода; 1 и 1/2 супена лъжица бебешки шампоан и 1/8 супена лъжица бебешко олио (може да го замените със зехтин или кокосово масло)

Всички съставки се смесват в подходящ съд – шишенце, което се съхранява после на тъмно и на стайна температура. Нанесете от текстурата върху памучен тампон и започнете разгримирането. Щом приключите с него, хубаво изплакнете лицето с хладка вода и сложете от любимия си крем.

* Някои специалисти не препоръчват ползването на бебешко олио за зоната на лицето, затова ако забележите дадена неблагоприятна реакция на кожата – просто го заменете със зехтин или кокосово масло, които освен с почистването на грима, ще се справят и с подхранването на лицевия кожен слой.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *