Шишарки помагат за възстановяване след инсулт

Инсулт е тежко заболяване, което е засегнало много хора, но с рецепта от народната медицина с шишарки може да се стимулира възстановяването на заболелия.

Инсулт се нарича заболяване при което е нарушено кръвообръщението на мозъка и в следствие на това се наблюдават различни увреждания на мозъчните функции. Над 50 години риска от инсулт се увеличава.

Фигурин бързо отслабване при Хашимото

Шишарките са един много добър лечител, който може да помогне на хората прекарали инсулт да се възстановят. Да наистина те не изглеждат много примамливи и вкусни за консумация, но лечебната им сила е завидна.

Американски специалисти са доказали, че в тях се съдържа вид танин, халотанин и ноботанин Б. комбинацията от тези вещества е много полезна за хората, които са прекарали заболяването, защото благодарение на тях умирането на клетките в мозъка ще спре, а така състоянието на болния ще се подобри значително.

За да може прекаралия инсулт човек да се възстанови максимално трябва да използвате следната рецепта, която ни предлага народната медицина: набавете си 5 шишарки, които са възрастни. В никакъв случай не използвайте зелени, защото тяхната лечебна сила няма да ви помогне. Зрелите шишарки натрупват лечебната си сила през летния сезон и умеят да запазят целебните си съставки.

След като сте си набавили шишарките задължително трябва да ги измиете добре с хладка вода и след това ги натрошете на малки парченца. Кът тях трябва да прибавите 70 процентов алкохол или спирт, като количеството му е равно на 250 милилитра. Оставяте комбинираните съставки да се настойват при стайна температура за период от 10 дена. След този период получената спиртна настойка трябва да се прецеди. Накрая към нея прибавяте чаена лъжичка ябълков оцет.

Възстановяване от инсулт.Приемайте спиртната настойка, като прибавите 1 супена лъжица от нея в билков чай. Можете да подсладите чая си с лъжичка мед за подобряване на вкуса. Приема се само веднъж на ден. Самото лечение трябва да продължи 6 месеца, но не бива да пропускате и ден. Трябва да сте постоянни, за да постигнете желания ефект.

Вижте и ТОВА:

Една уникална рецепта за бързо възстановяване след инсулт

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *