Безвредно и лесно избелване на зъби

Възможно е да постигнете перфектното избелване на зъби сами у дома и то само с помощта на една съставка и това е активния въглен.

Не е нужно да посещавате личния си стоматолог, ако искате да избелите зъбите си до блясък, защото същия ефект ще постигнете с активен въглен. Може да ви звучи невероятно, като се има в предвид неговия цвят, но е възможно и дори по-ефикасно. Още щом измиете първия път зъбите си с активен въглен сами ще забележите положителния резултата. Използвате ли го редовно когато се усмихнете ще заблестят белите диаманти скрити зад нея.

Безвредно и лесно избелване на зъби

Безвредно и лесно избелване на зъби

Активният въглен има една много полезна способност, а това да „хване“ всички замърсители, които са останали по зъбите ни след хранене и да ги унищожи. Тези замърсители се грижат по зъбите ни останат жълти петна и да се развалят, но след като активния въглен ги премахне това е невъзможно. Благодарение на абсорбиращите свойства на активния въглен ще се сдобием с една блестяща усмивка.

Процедурата, която трябва да прилагате за успешно избелване на зъби с активен въглен е доста лесна. Вземете керамичен съд, поставете в него активен въглен, който е таблетки и добавете малко вода, за да го разтворите. Трябва да получите консустенция, като на паста за зъби. От новата си паста за избелване на зъби поставете върху четката си търкайте 2 минути. Естествено е след това да изплакнете добре устата си с вода. Повторете още един път измиването и се наслаждавайте на положителния ефект, който е оказал активния въглен върху зъбите ви.

“Демир

Когато използвате активен въглен за избелване на зъби не е нужно да се тревожите, че ще имате неприятен вкус в устата, защото средството няма такъв.

Другите домашни методи за избелване на зъби също са много ефикасни, но когато използваме сода например трябва да сме доста внимателни. Содата за хляб може да навреди на венците ни и да изтъни зъбния емайл.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *