Билката Ралица лекува ингвинална херния и изсипване

Херния в превод от латински означава разкъсване, но ние често го наричаме изсипване и се лекува успешно с билката Ралица.

Хернията засяга и двата пола без значение от възрастта и най-често срещаните са в областта на корема. Поради голямата разновидност на заболяването се срещат много разнообразни симптоми, но днес ще разгледаме най-често срещаните.

“Фигурин

Разбира се започваме с болката в областта на стомаха, която може да бъде слаба и силна. В началото на заболяването болката е силна, но когато то е в напреднал стадий започвате да изпитвате по-слаба. Когато се движите и извършвате тежък физически труд болката започва да се усилва.

В повечето случай се появява подутина, която се забелязва в изправено положение, а когато легнете често все едно изчезва. Колкото повече отлагате лечение толкова повече подутината ще нараства.

Доста често се наблюдават смущения в уринирането, като изпитвате болка парене или се появява кръв в урината.
Заболяването херния често предизвиква проблеми с храносмилането и предизвиква гадене, запек и повръщане.

Рецептата, която ще ви предложим може да използвате при пъпна, бедрена или ингвинална херния. В народната медицина се използва билката Ралица, за лечение на това заболяване. Тази билка се използва от векове, така че можете да се доверите на нейната сила и сами да се уверите в положителния ефект. За лечебни цели се използват стръковете цветовете и семената на растението, което можете да намерите из нивите.

Красивата ралица е отровна билка

За да се преборите с хернията ви трябват само 20 грама от лековитото растение. След това ще залеете билката с 1 чаена чаша вода и ще поставите на котлона получилата се отвара. Трябва да варите в продължение на 10 минути на слаб огън. Разбира се след готовност на лечебната отвара трябва да прецедите. Накрая изсипвате в чаена чаша и я допълвате с преварена вода, за да се получи същото количество, като в началото.

herniqЗа да се отървете от херния трябва да приемате от тази отвара 3 пъти на ден преди хранене. Количеството за прием е 1 чаена лъжичка на всеки прием. Спазвайте препоръчителния прием и не приемайте по-големи количества, защото това може да доведе до обратен ефект и вместо да си помогнете ще си навредите.

Билка Ралица – чудотворна и отровна

Enjoyed this post? Share it!

 

7 коментара по “Билката Ралица лекува ингвинална херния и изсипване

  1. От къде мога да си закупя тази билка? Не я намирам дори в билковите аптеки.

  2. Къде мога да закупя тази билка? От билкари разбрах, че не се продава. Тогава? Токсичността не е повод да не се включва в списъка на предлаганите билки. И при лекарствата в аптеките има опасни такива. Ако някой може да ми я предложи, моля да ми пише на е-пощата. Гарантирам анонимност.

    • Билката ралица я има във всяка билкова аптека. Ако нямате билкова аптека наблизо, питайте в Ремедиум.

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *