Тези билки помагат при атеросклероза!

Атеросклерозата се повлиява от тази билкова рецепта!

Атеросклерозата е едно от най-често срещаните заболявания на нашето съвремие. Разпространението на атеросклерозата и свързаните с нея сърдечно-съдови болести (исхемична болест на сърцето, инфаркт на миокарда, мозъчен инсулт) може да се сравни с епидемии, обхващали цивилизованите страни през Средновековието.

“Демир
Врагът холестерол!

Врагът холестерол!

Тя представлява дегенеративно заболяване на големите и средно големите артериални съдове, при което се наблюдава огнищно задебеляване на вътрешната страна на кръвоносния съд (вследствие на повишеното налягане в артериите ви (високо кръвно налягане, стрес, активна физическа работа) и натрупване на мазнини, както и разрастване на колагеноподобната съединителна тъкан.

Билка.инфо ви предлага следната билкова рецепта, многократно доказала своята ефективност.

Начин на приготвяне и употреба – с 500 мл се залива 30 г корен от черен оман. Съдът се затваря и стой 14 дни. Прецежда се и се пие по 20 капки 3 пъти на ден. Лечението може да се повтори чак след 1 година. За да се допълни ефекта на горната рецепта, е желателно да се комбинира с допълнителна консумация на сурови фъстъци. Ако не можете да консумирате само сурови фъстъци, може да ги редувате с печени.

И е важно да запомните, че предпазването и лечението на атеросклерозата изискват контрол над рисковите фактори, включително медикаментозно лечение на хипертония, диабет и никотинова зависимост.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *