Билки борят анемия!

Билка.инфо ви предлага билкови рецепти, които повлияват при анемия

Анемията е заболяване на кръвта, характеризиращо с остър недостиг на желязо в организма. При анемия човешкият организм се нуждае от допълнително количество хемоглобин, като най-честите причини за това са бърз растеж или кръвозагуба.

Билка.инфо ви предлага следните доказали своята ефективност билкови рецепти, с чиято помощ ще се избавите от симптомите на анемията.

Билка.инфо ви предлага билкови рецепти, които повлияват при анемия!

Билка.инфо ви предлага билкови рецепти, които повлияват при анемия!

Начин на приготвяне и употреба – смесeте и разбъркайте внимателно по 20 г листа от водна детелина, листа от маточина,  и корени от синя тинтява и по 25 г стръкове от жълт кантарион, цветове от невен  и коренища от бял оман. 2 супени лъжици от така получента смес се варят на тих огън в 500 мл вода за около 5 – 6 минути. След като поизстине, отварата се прецежда и се приема по 1 кафена чашка 4 пъти дневно преди хранене, като може да се подслади с мед на вкус. За да получите максималния ефект от билколечението и за да ускорите процеса на оздравяване, Билка.инфо ви препоръчва успоредно да се ядат и големи количества моркови, магданоз и сурова коприва. Като преди всяко ядене болният да изяжда по 1 чаена чаша прясно счукана коприва, смесена с 15 счукани ореха и 1 супена лъжица захар. Да се прави в продължение поне на един месец.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *