Билки помагат при безапетитие

Ако страдате от липса на апетит, доверете се на тази билкова комбинация

Почти винаги заболяванията на храносмилателната система започват със загуба на апетит и биват съпроводени с повръщане, запек или диария, както и с коремни болки.

Демир бозан 6 билки за нерви, които ще ви избавят от страхове и паник атаки

Загубата на апетит настъпва след състояние с висока температура, след инфекциозни заболявания, а също и при анемии.

Ако страдате от липса на апетит, доверете се на тази билкова комбинация!

Ако страдате от липса на апетит, доверете се на тази билкова комбинация!

Билка.инфо ви предлага следните билкови рецепти, доказали своята ефективност, с чиято помощ ще върнете изгубеното желание за храна на вашето дете.

Начин на приготвяне и употреба – внимателно се смесват и разбъркват по 50 г стръкове от бял равнец, плодове от копър и плодове анасон, стръкове от синя тинтява, стръкове от мащерка. С 500 мл вряща водасе заливат2 супени лъжици от билковата смес. Варят се на тих огън 7 минути и след като изстиване, отварата се прецежда. Пие се преди хранене4 пъти на ден по 1 винена чаша (75 мл).

Начин на приготвяне и употреба – внимателно се смесват и разбъркват по 30 г плодове от резене и плодове от копът, листа от коприва, плодчета от кориандър, стръкове от мащерка и 80 г червен кантарион. 2 супени лъжици от сместа се варят на тих огън 7 минути в 500 мл вода. Отварата се прецежда,след като изстиване и се пие преди хранене 4 пъти дневно по 1 винена чаша.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *