Билки помагат при неврастения!

Неврастенията е състояние, чиито основен симптом е умората

Ако не можете да спите добре и дори след събуждането се чувствате като изстискан лимон, то вие определено сте жертва на това заболяване.

Успокойте опънатите си нерви с тези билки!

Успокойте опънатите си нерви с тези билки!

Другите симптоми на неврастенията са главоболие, болки в гърба и корема, стомашно-чревни разстройства, честа и безпричинна раздразнителност и сексуална импотентност.

Неврастенията настъпва обикновено вследствие на емоционално изтощение.

Ако организмът ни е физически здрав, а нервната система – достатъчно стабилна, след елиминирането на стресовата ситуация ние се успокояваме. Но ако нервите вече са опънати достатъчно, това не става.

Билка.инфо ви предлага тези две доказали своята ефективност билкови рецепти, с чиято помощ ще успокоите опънатите си нерви.

Начин на приготвяне и употреба – прави се билкова смес от 40 г маточина, 30 г корен валериана и по 50 г мента и листа водна детелина. В 500 мл вода се варят 2 супени лъжици от получената смес за около 3 минути. Пие се 4 пъти дневно по 100 мл отвара преди ядене, подсладено на вкус с мед.

“Фигурин

Начин на приготвяне и употреба – прави се запарка от 3 чаени чаши ситно счукани цветчета от лавандула в 2 чаени чаши гореща вода, с киснене, докато се охлади. Прецедената течност се изпива за 1 ден на равни части.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *