Билки помагат при полиневрит

Множественият неврит се лекува с тези билкови комбинации

Сред най-вероятните причини за появата на множествен неврит са самостоятелна инфекция или появата му, като усложнение на друго заболяване (коремен тиф, грип), липса на витамин В1 или отравяне на организма с вредни вещества като алкохол, арсен и олово.

“Демир

В българската народна медицина се е наложило мнението, че лечението трябва да бъде насочено към причината, която го е предизвикала, а когато тя не е известна, тогава се употребява лечение за засилване имунитета на организма.

Множественият неврит се лекува с тези билкови комбинации!

Множественият неврит се лекува с тези билкови комбинации!

Начин на приготвяне и употреба – 20 минути преди ядене сутрин, обед и вечер болният трябва да приема по 1 супена лъжица от следната смес: 300 г лимони смлени с пасатор или машинка за месо (без семките), но със кората и 600 г гликоза. Или при наличие на проблем с приема на горната рецепта може да се изяждат по 3 – 5 маслини консервирани по следният начин – с вряла вода се заливат 250 г маслини за да се покрият. Докато са топли, се изваждат от водата и се прехвърлят в буркан и се заливат със зехтин, който да ги покрие. След престой от седем дни са готови за употреба.

След приема на която и да е от двете рецепти Билка.инфо ви препоръчва да пиете и запарка от риган, маточина и лавандула по 50 г от всяка. В 500 мл вода врат за 5 минути 2 супени лъжици от сместа.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *