Билки повлияват при нервен стомах!

С това билково лечение ще възстановите нарушената стомашна флора

Можеби най-често срещаната диагноза при стомашно-чревните разтройства е нервен стомах. Най-важното, което трябва да се знае за тази диагноза, е, че става въпрос за функционално храносмилателно смущение (функционална диспепсия), а не за тъканни увреждания на храносмилателния тракт. Това е и главната разлика между гастрита и нервния стомах, наличието на органични изменения.

“Фигурин
С това билково лечение ще възстановите нарушената стомашна флора!

С това билково лечение ще възстановите нарушената стомашна флора!

Факторите, обуславящи проявата на това заболяване, са много и разнообразни, като варират от повишена чувствителност към стомашната киселина, повишено психическо натоварване, наличие на възпалителен процес на стомашната лигавица, причинено от бактерии, небалансираното хранене, изразяващо се в преяждане, прекомерен прием на мазнини, кафе, алкохол ,захар или яденето на еднообразна храна.

Ние от Билка.инфо ви предлагаме това изпитано билколечение, с чиято помощ ще възстановите нарушената стомашна флора, а с нея и неприятното чувство на тежест в стомаха си.

Начин на приготвяне и употреба – смесват се добре 100 г плодове копър, 100 г плодове анасон, 50 г стръкове жълт кантарион, 50 г корени синя жлъчка, 50 г листа мента, 50 г стръкове червен кантарион и 30 г коренища дилянка. 2 супени лъжици от получената билкова смес се заливат с 500 мл вряла вода, след което се оставят да киснат за поне 1 час. След прецеждане се пие по 1 винена чаша 15 минути преди ядене.

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *