Билки повлияват при вода в коляното!

Не пренебрегвайте болките в колената, може да е сериозно

Без съмнение болката в коляното (коленете) е една от тези, които със сигурност не бива да бъдат пренебрегвани. Тя може да се получи вследствие на множество фактори, които варират от травматични увреждания на болести и условия, като наранявания, вследствие на които се предизвиква болезнено натрупване на ставна течност.

Не пренебрегвайте болките в колената, може да е сериозно

Не пренебрегвайте болките в колената, може да е сериозно

Някои заболявания като артроза, ревматоиден артрит или инфекция са само едни от възможните причини за натрупване на течности в и около колянната става. Ако набъбването на колянто е вследствие на инфекция, то може да се стигне и до унищожаване на ставата.

Билка.инфо ви предлага тези изпитани билкови рецепти, с чиято помощ ще отстраните водата в коляното ви и отново ще изпитвате радост от движенията.

Начин на приготвяне и употреба – нарязват се картофи на филийки, с които се налага болното място. Прави се загравящ компрес, който се сменя на всеки половин час. Вместо картофи може да се използват и праскови. След 2 – 4 компреса лечебният ефект е налице.

Начин на приготвяне и употреба – взима се 1 винена чаша ориз, 1 чаена лъжичка олио и 2 чаши вода. Сместа ври на тих огън до набъбване на ориза. Получената лапа се налага върху болното място. Повтаря се до пълно излекуване. Ефектът се проявява след кратко време.

Подобни публикации за още четене:
Билки повлияват при вода в коляното!
1 (20%) 2 votes

Enjoyed this post? Share it!

 

Молим, коментирайте!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *